dnes je 4. augusta 2015 meniny má Dominik, Dominika
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
3.8.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hrachová polievka
  • MENU 1: Marinované kur. prsia barbeciu omáčka, ryža
  • MENU 2: Br. steak na zelenom koreni , 1/2 ryža, 1/2 hranolky
  • MENU 3: Holandský rezeň so syrom, zemiakova kaša, čalamáda
  • MENU 4: Br. karé na cigánsky spôsob, hranolky
  • MENU 5: Námornícka bravčová pochúťka, parená knedľa
  • MENU 6: Gemerské gule, plnené údeným mäsom,kapusta, smotana
  • MENU 7: Vyprážané šampinóny,domáca T.O., varené zemiaky
  • MENU 8: Grilované kuravie prsia na ľadovom šaláte
4.8.
UTOROK
  • POLIEVKA: Domáca zemiaková polievka
  • MENU 1: Plnená kuracia roláda/šunka, kápia, syr/, ryža, alebo hranolky
  • MENU 2: Br. rezeň v haruľovom cestíčku, varené zemiaky s vňaťkou
  • MENU 3: Hovädzie na írsky spôsob, 1/2 ryža, 1/2 hranolky
  • MENU 4: Poľovnícke br. medajlónky, , tarhoňa, alebo hranolky
  • MENU 5: Prívarok z čerstvej tekvice, br. dusené, varené zemiaky
  • MENU 6: Vyprážaná parenica, tlačené zemiaky, domáca T.O.
  • MENU 7: Tvarohové pirohy s opraženou strúhankou a maslom
  • MENU 8: -
5.8.
STREDA
  • POLIEVKA: Zeleninový boršč
  • MENU 1: Kurací steak na baby karotke, prírodná omáčka, ryža
  • MENU 2: Vyprážaný br. rezeň, varené zemiaky s vňaťkou
  • MENU 3: Bravčové rizoto so syrom, kyslá uhorka
  • MENU 4: PePečené bravčové rebrá, varené zemiaky, alebo chlieb, chren, horčica
  • MENU 5: Palacinky s tvarohovou plnkou a hrozienkami
  • MENU 6: Br. panenka, gurmánska omáčka, 1/2 rzyža, 1/2 hranolky
  • MENU 7: Prívarok z čerstvej fazuľky, varené zemiaky, volské oko
  • MENU 8: Taliansky zeleninový šalát (proscuto,olivy,parmezán)
6.8.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Šošovicová polievka
  • MENU 1: Pečené kuracie stehno, moravská kapusta,opekané zemiaky
  • MENU 2: Salašnícky br. rezeň so slaninkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky
  • MENU 3: Vyprážaný morčací rezeň, zemiaková kaša, kompót
  • MENU 4: Hovädzie varené - sviečková na smotane, knedľa
  • MENU 5: Halušky s čerstvou bryndzou a slaninkou
  • MENU 6: Teľacie kocky v jemne pikantnej omáčke, ryža alebo maslové halušky / telacie zo Slovenska/
  • MENU 7: Fusilli con polo /kuracie mäso, slaninka, šampiňóny, smotanová omáčka/
  • MENU 8: -
7.8.
PIATOK
  • POLIEVKA: Hovadzí vývar s rezancami
  • MENU 1: Kuracia važecká pochúťka v haruľovej placke, 1/2 ryža
  • MENU 2: Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, knedľa
  • MENU 3: Prírodný br. rezeň sa šampiňónoch, hranolky
  • MENU 4: Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát
  • MENU 5: Špagety aglio olio s kuracím plátkom, parmezán
  • MENU 6: Ovocné pirohy s maslom a opraženou strúhankou
  • MENU 7: Šopský šalát z čerstvej zeleniny
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.