dnes je 31. augusta 2015 meniny má Nora
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
31.8.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hovädzí vývar s cestovinou
  • MENU 1: Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža
  • MENU 2: Bravčový plátok na zelenom korení, ½ ryža, ½ hranolky
  • MENU 3: Bravčové ragú na hríboch, cestovina
  • MENU 4: Holandský rezeň so syrom, zemiaková kaša, čalamáda
  • MENU 5: Šošovicový prívarok, špekačka alebo volské oko, varené zemiaky
  • MENU 6: Zapekaná brokolica so syrom, šalát, dressing, alebo varené zemiaky, T.O.
  • MENU 7: Segedínsky guláš špeciál, parená knedľa
  • MENU 8: Vyprážané kuracie medailónky na zmesi listového šalátu, dressing
1.9.
UTOROK
  • POLIEVKA: Dnes nevaríme - SVIATOK
  • MENU 1: -
  • MENU 2: -
  • MENU 3: -
  • MENU 4: -
  • MENU 5: -
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
2.9.
STREDA
  • POLIEVKA: Frankfurtská polievka
  • MENU 1: Pečené kuracie štvrte, dusená ryža, kompót
  • MENU 2: Marinovaný brav. steak na bylinkovej omáčke, pečené zemiaky s cibuľkou
  • MENU 3: Teľací perkelt na smotane , maslové halušky
  • MENU 4: Pečené bravčové pliecko, červená kapusta, knedľa
  • MENU 5: Fusilli con polo(kuracie mäso, smotanová omáčka) parmezán
  • MENU 6: Bravčové rizoto so syrom , kyslá uhorka
  • MENU 7: Ryžový nákyp s broskyňou
  • MENU 8: -
3.9.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Fazuľová kyslá
  • MENU 1: Kuracie burito v kukuričnej placke, ½ ryža, šalát
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň , zemiakový šalát
  • MENU 3: Bravčová panenka na hubovej omáčke, pečená ryža s cibuľkou
  • MENU 4: Balkánska chorvátska plieskavica (syr, kapia), pečené zemiaky, dressing
  • MENU 5: Vyprážaný pastiersky syr, hranolky, domáca tatárska omáčka
  • MENU 6: Poľný miešaný šalát s grilovanými šampiňónmi a slaninkou, dressing
  • MENU 7: Lievance s čučoriedkovým lekvárom a práškovým cukrom
  • MENU 8: -
4.9.
PIATOK
  • POLIEVKA: Kapustová polievka
  • MENU 1: Kurací gyros na haruľkách , ½ ryža
  • MENU 2: Richtárska bravčová pochúťka, ½ ryža, ½ hranolky
  • MENU 3: Horehronský bravčový rezeň, varené zemiaky
  • MENU 4: Kačacia pečeň v domácej lokši, červená kapusta
  • MENU 5: Rybie filé na masle s citrónovou omáčkou, opekané zemiaky
  • MENU 6: Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou, 0,2l kyslé mlieko- 0,30
  • MENU 7: Grilované kuracie prsia na ľadovom šaláte (rucola, cherry paradajky)
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.