dnes je 4. marca 2015 meniny má Kazimír
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
2.3.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hŕstková polievka
  • MENU 1: Kuracia detvianska nátura, s feferónkou, ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 2: Prírodný bravčový rezeň s enciánom, hranolky
  • MENU 3: Bravčový paprikáš , cestovina
  • MENU 4: Pečený moravský vrabec, červená kapusta, parená knedľa
  • MENU 5: Vyprážané kuracie medajlónky v cestičku zemiaková kasa T.O
  • MENU 6: Grilovaná balkánska plieskavica syr kapia pečené zemiaky dressing
  • MENU 7: Zapekaný karfiol, na ľadovom šaláte dressing
  • MENU 8: -
3.3.
UTOROK
  • POLIEVKA: Guľášová polievka
  • MENU 1: Kuracia plnená rolka v slaninovom kabáte , ryža
  • MENU 2: Brav panenka na s karamelizovanej šalotke(cibuľka) ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 3: Vyprážaný bravčový rezeň v parížskom cestíčku ,zemiaková kaša
  • MENU 4: Znojemská hovädzia roštenka , ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 5: Dukátové buchtičky, vanilkový krém
  • MENU 6: Lassagne zeleninové cuketa baklažán bešamel parmezán
  • MENU 7: Kurací kebab na čerstvej zelenine tzatziky šalát
  • MENU 8: -
4.3.
STREDA
  • POLIEVKA: Fazuľová polievka
  • MENU 1: Kurací steak na nivovej omáčke ryža ½ hranolky
  • MENU 2: Bravčový oravsky steak ( cibuľka slanina syr) ryža
  • MENU 3: Námornícke hovädzie mäso tarhoňa
  • MENU 4: Pečené kačacie stehno, červená kapusta, parená knedľa
  • MENU 5: Marinovaná krkovička na čiernom pive, varene zemiaky
  • MENU 6: Nahnevané penne (kapari, bazalka ,olivy, drvené paradajky)
  • MENU 7: Tvarohové pirohy s opraženou strúhankou poliate maslom
  • MENU 8: -
5.3.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Zeleninová polievka
  • MENU 1: Kuracie prsia marinované, orientálna omáčka , ryža
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň ,slovenský cibuľkový šalát
  • MENU 3: Bravčový plátok sviečková na smotane parená knedľa
  • MENU 4: Brokolicová roláda v lístkovom ceste, varené zemiaky, dressing
  • MENU 5: Vyprážaný pastiersky syr, domáca T.O , hranolky
  • MENU 6: Jelení guľáš, červená cibuľa viedenský knedlík
  • MENU 7: Zapekané plnené palacinky(šunka, syr, šampiňóny, kápia ) šalát
  • MENU 8: -
6.3.
PIATOK
  • POLIEVKA: Francúzska s mušličkami
  • MENU 1: Prírodný plnený kurací rezeň, ryža šalát
  • MENU 2: Americky bravčový rezeň (vol oko, šunka, kečup, syr) hranolky
  • MENU 3: Pikantné bravčové soté v zemiakovej placke, ½ ryža
  • MENU 4: Rybie filé na masle opekané zemiaky šalát
  • MENU 5: Špenátové halušky so syrokrémom a slaninkou
  • MENU 6: Grilované kuracie prsia na ľadovom šaláte(rucola,chery paradajky
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.