dnes je 23. apríla 2014 meniny má Vojtech
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
21.4.
PONDELOK
  • POLIEVKA: -
  • MENU 1: -
  • MENU 2: -
  • MENU 3: -
  • MENU 4: -
  • MENU 5: -
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
22.4.
UTOROK
  • POLIEVKA: Slepačí vývar s rezancami
  • MENU 1: Pečené kuracie stehno hubová om ryža
  • MENU 2: Maďarský bravčový guláš, knedľa
  • MENU 3: Vyprážaný morčací rezeň varene zemiaky s vňatkou
  • MENU 4: Hovädzie rezance na hríbikoch ryža ½ hranolky
  • MENU 5: Bravčový plátok na argentínskom korení, arabská ryža
  • MENU 6: Miešaný šalát so slaninkou a grilovanými šampiňónmi
  • MENU 7: Žemľovka jablkovo tvarohová
  • MENU 8: -
23.4.
STREDA
  • POLIEVKA: Šošovicová polievka
  • MENU 1: Kuracie soté so smotanovo bylinkovou om. plnený pečený zemiak ½ ryža
  • MENU 2: Staroslovenský bravčový rezeň , halušky so syrokrémom
  • MENU 3: Prírodný plnený kurací rezeň , ryža šalát
  • MENU 4: Držky na paprike , knedľa
  • MENU 5: Hubové rizoto s parmezánom, uhorka
  • MENU 6: Brav panenka na slivkovo-vínovej om ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 7: Zapekaná brokolica so syrom varené zemiaky smotana
  • MENU 8: -
24.4.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Kelová polievka
  • MENU 1: Kuracia rolka s medvedím cesnakom ryža
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň zemiakový majonézový šalát
  • MENU 3: Pečená bravčové stehno biela kapusta knedľa
  • MENU 4: Špagety bologneze syr, dr paradajky
  • MENU 5: Vyprážaný hermelín brusnicová om., hranolky
  • MENU 6: Ľadový šalát kurací špíz dressing
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
25.4.
PIATOK
  • POLIEVKA: Hovädzí vývar
  • MENU 1: Zapekané kuracie prsia so syrom a broskyňou, ryža
  • MENU 2: Tatranská bravčová živánka, opekané zemiaky
  • MENU 3: Horehronský rezeň v haruľovom cestíčku var. zem.
  • MENU 4: Morčací perkelt cestovina alebo hranolky
  • MENU 5: Gnocchi quatro formaggi , slanina ( 4druhy syra)
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.