dnes je 5. júla 2015 meniny má Cyril a Metod
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
29.6.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Zeleninová polievka s mrveničkou
  • MENU 1: Kurací kebab na haruľkách ½ ryža , šalát
  • MENU 2: Bravčová detvianska nátura, ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 3: Pečené moravský vrabec , červená kapusta, knedľa
  • MENU 4: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót
  • MENU 5: Fašírka, zemiaky na kyslo
  • MENU 6: Špagety so špenátovými listami a trochou cesnaku, parmezán
  • MENU 7: Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, T.O alebo šalátom, dressing
  • MENU 8: Pre Dámy :Kurací kebab so zeleninovým šalátom, americký dressing
30.6.
UTOROK
  • POLIEVKA:  Šošovicová polievka
  • MENU 1: Kuracia roláda plnená špenátom ,mozzarelou a žemľovou plnkou, ryža
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň v parížskom cestíčku, varené zemiaky
  • MENU 3: Bystrická zemiaková placka, pikantné brav. rezance, syr, ½ ryža
  • MENU 4: Rolované bravčové pliecko na paprike, cestovina
  • MENU 5: Zapekané zemiaky s cuketou, baklažánom a syrom, dressing šalát
  • MENU 6: Koložvárska kapusta, varené zemiaky, smotana
  • MENU 7: Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou
  • MENU 8: -
1.7.
STREDA
  • POLIEVKA: Zemiaková kyslá
  • MENU 1: Pečené kuracie stehno s plnkou, ryža, kompót
  • MENU 2: Hovädzia roštenka s viedenskou cibuľkou ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 3: Burger steak so syrom,0 barbeque om, pečené zemiaky
  • MENU 4: Lesnícke bravčové medajlónky, tarhoňa alebo hranolky
  • MENU 5: Pečená salašnícka baranina, kapustové strapačky
  • MENU 6: Vyprážaný zeleninový karbonátok ,varené zemiaky, T.O
  • MENU 7: Dukátové buchtičky, vanilkový krém
  • MENU 8: -
2.7.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Kapustová polievka
  • MENU 1: Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, kompót
  • MENU 2: Zapekaný bravčový rezeň so šampiňónmi a syrom, ryža
  • MENU 3: Chalupárska bravčová pochúťka , pečené zemiaky
  • MENU 4: Vyprážaný pastiersky syr , hranolky, domáca T.O
  • MENU 5: Srnčí perkelt na smotane, maslové halušky alebo hranolky
  • MENU 6: Makové šúľance s opraženou strúhankou, poliate maslom
  • MENU 7: Kuracie grilované mäsko na ľadovom šaláte, ½ ryža, francúzsky dressing
  • MENU 8: -
3.7.
PIATOK
  • POLIEVKA: Francúzska s mušličkami
  • MENU 1: Kuracie soté v syrovej omáčke, ryža
  • MENU 2: Vyprážaná tradičná bačovská kapsa, roztlačené zemiaky s maslom
  • MENU 3: Tatranská bravčová pochúťka, ½ ryža, ½ hranolky
  • MENU 4: Bravčové rizoto so syrom a zeleninou , kyslá uhorka
  • MENU 5: Losos na rukolovom šaláte, pečené zemiaky
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.