dnes je 27. novembra 2014 meniny má Milan
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
24.11.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Zeleninová polievka s mrveničkou
  • MENU 1: Kurací gyros na haruľkách ½ ryža šalát
  • MENU 2: Bravčová detvianska nátura s chilli ½ hranolky ½ ryža
  • MENU 3: Pečené moravský vrabec , červená kapusta, knedľa
  • MENU 4: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, kompót
  • MENU 5: Sekaná, zemiaky na kyslo
  • MENU 6: Špagety so špenátovými listami cesnak parmezán
  • MENU 7: Vyprážaný karfiól varené zemiaky tatárska omáčka
  • MENU 8: -
25.11.
UTOROK
  • POLIEVKA: Šošovicová polievka
  • MENU 1: Kuracie prsia v slaninovom kabáte, ryža
  • MENU 2: Vypražaný bravčový rezeň v parížskom cestíčku, varené zemiaky3
  • MENU 3: Bravčový paprikáš maslové halušky alebo cestovina
  • MENU 4: Pražská morčacia roláda ½ hranolky ½ ryža
  • MENU 5: Zapekané zemiaky s cuketou baklažánom a syrom, dressing
  • MENU 6: Minútka- Vypražaná bravčová pečeň červená cibuľka hranolky
  • MENU 7: Pečené bravčové koleno var. zemiaky (horčica chren)
  • MENU 8: -
26.11.
STREDA
  • POLIEVKA: Kurací vývar s rezancami
  • MENU 1: Pečené kuracie stehno s plnkou, ryža, kompót
  • MENU 2: Hovädzia roštenka s vieden. cibuľkou ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 3: Burger steak so syrom barbeque om, pečené zemiaky
  • MENU 4: Lesnícke bravčové medajlónky, tarhoňa alebo hranolky
  • MENU 5: Pečená salašnícka baranina, kapustové strapačky
  • MENU 6: Vyprážaný zeleninový karbonátok ,var. zemiaky, T.O
  • MENU 7: Buchty na pare s kakaom a maslom
  • MENU 8: -
27.11.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Kapustová polievka
  • MENU 1: Vyprážaný kurací rezeň zemiaková kaša kompót
  • MENU 2: Zap. bravčový rezeň so šampiňónmi a syrom, ryža
  • MENU 3: Chalupárska bravčová pochúťka , pečené zemiaky
  • MENU 4: Vyprážany syr , hranolky domáca T.O
  • MENU 5: Jelenie medajlóniky poľovnícka omáčka ryža ½ hranolky
  • MENU 6: Makové šúľance s opraženou strúhankou poliate maslom
  • MENU 7: Kuracie grilované soté na ľadovom šaláte ½ ryža
  • MENU 8: -
28.11.
PIATOK
  • POLIEVKA: Francúzska s mušličkami
  • MENU 1: Kuracie soté v syrovej omáčke ryža
  • MENU 2: Vyprážaná bačovská kapsa, roztlačené zemiaky s maslom
  • MENU 3: Tatranská bravčová pochúťka ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 4: Bravčové rizoto so syrom a zeleninou , kyslá uhorka
  • MENU 5: Losos na rukolovom šaláte, pečené zemiaky
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.