dnes je 23. augusta 2014 meniny má Filip
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
18.8.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hrachová polievka
  • MENU 1: Vyprážaný kurací rezeň v sézame , varené zemiaky s maslom, kompót
  • MENU 2: Kurací maďarský paprikáš, cestovina alebo ryža
  • MENU 3: Nitrianske bravčové stehno , parená knedľa
  • MENU 4: Bravčový plátok s pikantnou salsou, hranolky
  • MENU 5: Vyprážané šampiňóny, na miešanom ľadovom šaláte, dressing
  • MENU 6: Gemerské guľky plnené údeným mäsom kyslá kapusta smotana
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
19.8.
UTOROK
  • POLIEVKA: Zeleninová s krúpkami
  • MENU 1: Vykostený kurací stehenný prírodný plátok, ryža
  • MENU 2: Bravčový plátok na tymiáne, arabská ryža
  • MENU 3: Špikované morčacie stehno, francúzska omáčka , hranolky
  • MENU 4: Zapekané palacinky(šampiňóny,syr ,kápia) zeleninový šalát
  • MENU 5: Diviačie medajlónky na horčici s tymiánom ½ryža ½ hranolky
  • MENU 6: Zbojnícka bravčová krkovička, varené zemiaky, baraní roh
  • MENU 7: Buchty na pare s grankom a maslom
  • MENU 8: -
20.8.
STREDA
  • POLIEVKA: Hubová krémová
  • MENU 1: Kuracie rezance na Thajský spôsob(sój.om zelenina) ryža
  • MENU 2: Pikantné kovbojské bravčové soté, hranolky
  • MENU 3: Vyprážaný bravčový rezeň , slovenský cibuľkový šalát
  • MENU 4: Hovädzia roštenka s viedenskou cibuľkou ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 5: Čevapčiči (horčica ,cibuľa) varené zemiaky
  • MENU 6: Lassagne zeleninové so syrom
  • MENU 7: Čerstvý tekvicový prívarok bravčové dusené varené zemiaky
  • MENU 8: -
21.8.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Hovädzí vývar s cestovinou
  • MENU 1: Kuracie stehno ala kačka, červená kapusta, knedľa
  • MENU 2: Bravčové rezance v haruľovej placke ½ ryža
  • MENU 3:  Vypr. plnený bravčový rezeň, varené zemiaky , kompót
  • MENU 4: Vyprážaný hermelín brusnicová omáčka , hranolky
  • MENU 5: Pečené bravčové rebrá ,(horčica, chren), varené zemiaky
  • MENU 6: Tvarohové pirohy s maslom a opraženou strúhankou
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
22.8.
PIATOK
  • POLIEVKA: Francúzska s mušličkami
  • MENU 1: Kuracia detvianska nátura s čerstvým chilli, ryža, ½ hranolky
  • MENU 2: Čiernohorský bravčový rezeň , varené zemiaky s maslom
  • MENU 3: Losos na miešanom zeleninovom šaláte, alebo var. zemiaky
  • MENU 4: Bravčový tokáň na červenom víne , tarhoňa alebo hranolky
  • MENU 5: Torteliny plnené morčacím mäsom,paradajkové pesto
  • MENU 6: -
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.