dnes je 26. januára 2015 meniny má Tamara
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
26.1.
PONDELOK
  • POLIEVKA:  Hrachová polievka
  • MENU 1: Zapekané kuracie prsia so syrom a broskyňou , ryža
  • MENU 2: Bravčové soté v hubovej omáčke , tarhoňa alebo hranolky
  • MENU 3: Americký bravčový rezeň (vol. oko ,šunka, kečup) hranolky
  • MENU 4: Holandsky rezeň so syrom , zemiaková kaša, čalamáda
  • MENU 5: Segedínsky guľáš špeciál, knedľa
  • MENU 6: Špenátový prívarok volské oko, varené zemiaky
  • MENU 7: Vyprážané syrové tyčinky na miešanom šaláte, dressing
  • MENU 8: -
27.1.
UTOROK
  • POLIEVKA: Hovädzí vyvar s rezancami
  • MENU 1: Kuracie stehno ala kačka, červená kapusta, knedľa
  • MENU 2: Pikantné bravčové rezance s feferónkou, ½ hranolky ½ ryža
  • MENU 3: Hovädzí guľáš“ prazdroj“ ryža alebo knedľa
  • MENU 4: Grilované kuracie prsia tagliatelle (cestoviny) smotanová omáčka
  • MENU 5: Plnený pandúrsky mešec v haruľovom cestíčku zemiaková kaša
  • MENU 6: Dukátové buchtičky ,vanilkový krém
  • MENU 7: Vyp šampiňóny ,varené zemiaky alebo miešaný šalát T.O.
  • MENU 8: -
28.1.
STREDA
  • POLIEVKA: Lovecká polievka
  • MENU 1: Prírodné kuracie soté v zemiakovej placke ½ ryža
  • MENU 2: Vypr. plnený bravčový rezeň, zemiaková kaša, čalamáda
  • MENU 3: Hovädzie varené sviečková na smotane, parená knedľa
  • MENU 4: Bravčová bojnícká pochúťka,(syr, kečup) hranolky
  • MENU 5: Bravčová panenka na šalotke ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 6: Zapekaná brokolica na ľadovom šaláte, dressing
  • MENU 7: Penne s drvenými paradajkami bazalka, cesnak, parmezán
  • MENU 8: -
29.1.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Zemiaková krémová polievka
  • MENU 1: Kurací plátok s anglickou zeleninou, ryža
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát
  • MENU 3: Pečené bravčové pliecko, červená kapusta parená knedľa
  • MENU 4: Lasagne bolonese so syrom
  • MENU 5: Vyprážaná parenica, syr hranolky, domáca tatárska omáčka
  • MENU 6: Divinový guľáš , maslové halušky alebo knedľa
  • MENU 7: Tvarohové pirohy so strúhankou a maslom
  • MENU 8: Grilované kur. prsia na ľadovom šaláte(rucola,chery paradajky
30.1.
PIATOK
  • POLIEVKA: Zeleninová s mrveničkou
  • MENU 1: Kurací gyros na haruľkách ½ ryža
  • MENU 2: Zap. bravčový rezeň s hermelínom a brusnicami ½ hran. ½ ryža
  • MENU 3: Čiernohorský bravčový rezeň ,varené zemiaky, uhorka
  • MENU 4: Vyprážané rybie filé ,zemiakový šalát
  • MENU 5: Fliačky s čerstvou kapustou slaninka
  • MENU 6: Bravčové rizoto, syr, kyslá uhorka
  • MENU 7: Grécky šalát s feta syrom a olivami
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.