dnes je 22. mája 2015 meniny má Júlia, Juliana
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
18.5.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hŕstková polievka
  • MENU 1: Kuracia detvianska nátura, pikantná s feferónkou, ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 2: Prírodný bravčový rezeň s enciánom, hranolky
  • MENU 3: Bravčový perkelt s hlivou , cestovina alebo tarhoňa
  • MENU 4: Pečený moravský vrabec, červená kapusta, parená knedľa
  • MENU 5: Vyprážané kuracie medailónky v cestíčku, zemiaková kaša, T.O.
  • MENU 6: Grilovaná balkánska plieskavica syr, kapia, pečené zemiaky, dressing
  • MENU 7: Zapekaný karfiol, na ľadovom šaláte, dressing
  • MENU 8: -
19.5.
UTOROK
  • POLIEVKA: Zemiaková kyslá polievka
  • MENU 1: Kuracia plnená rolka v slaninovom kabáte , ryža
  • MENU 2: Brav. panenka horčicová omáčka s rozmarínom, ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 3: Vyprážaný bravčový rezeň v parížskom cestíčku , zemiaková kaša
  • MENU 4: Znojemská hovädzia roštenka , ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 5: Dukátové buchtičky, vanilkový krém
  • MENU 6: Lassagne zeleninové, cuketa, baklažán, bešamel, parmezán
  • MENU 7: Kurací kebab na čerstvej zelenine s tzatziky, šalát
  • MENU 8: -
20.5.
STREDA
  • POLIEVKA: Fazuľová polievka
  • MENU 1: Kurací steak na nivovej omáčke, ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 2: Bravčový oravský steak ( cibuľka, slanina ,syr) ryža alebo hranolky
  • MENU 3: Hovädzie rezance na hríbikoch ½ ryža ½ hranolky
  • MENU 4: Pečené kačacie stehno, červená kapusta, lokša- 2ks
  • MENU 5: Marinované bravčové stehno pečené na divoko, varené zemiaky
  • MENU 6: Nahnevané penne (kapari, bazalka ,olivy, drvené paradajky
  • MENU 7: Tvarohové pirohy s opraženou strúhankou poliate maslom
  • MENU 8: -
21.5.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Zeleninová polievka
  • MENU 1: Kuracia važecká pochúťka v haruľovej placke ½ ryža šalát
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň ,slovenský cibuľkový šalát
  • MENU 3: Bravčový plátok sviečková na smotane, parená knedľa
  • MENU 4: Brokolicová roláda v lístkovom ceste, dressing, varené zemiaky alebo šalát
  • MENU 5: Vyprážaný pastiersky syr, domáca T.O , hranolky
  • MENU 6: Pečený bravčový bôčik (mäsitý) pučené zemiaky s cibuľkou
  • MENU 7: Zapekané plnené palacinky(šunka, syr, šampiňóny, kápia ) šalát
  • MENU 8: -
22.5.
PIATOK
  • POLIEVKA:  Francúzska s mušličkami
  • MENU 1:  Prírodný plnený kurací rezeň, ryža , šalát
  • MENU 2: Americky bravčový rezeň (vol oko, šunka, kečup, syr) hranolky
  • MENU 3: Pikantné bravčové soté v zemiakovej placke, ½ ryža
  • MENU 4: Losos na masle, opekané zemiaky, šalát
  • MENU 5: Špenátové halušky so syrokrémom a slaninkou
  • MENU 6: Grilované kuracie prsia na ľadovom šaláte(rucola,chery paradajky)
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.