dnes je 26. marca 2015 meniny má Emanuel
od 3.20,- do 4.00,- €
rozvoz stravy na t.č. 048/415 26 71
23.3.
PONDELOK
  • POLIEVKA: Hrášková polievka s mrveničkou
  • MENU 1: Kuracie prsia alsaské(biele víno,smotana,mrkva, pór) ryža
  • MENU 2: Salašnícky bravčový rezeň (syr, slanina) hranolky
  • MENU 3: Maďarský hovädzí guľáš, parená knedľa
  • MENU 4: Vyprážaný maslový rezeň varené zemiaky s vňatkou, čalamáda
  • MENU 5: Kurací perkelt na smotane s cestovinou
  • MENU 6: Penne s brokolicovou omáčkou a kúskami kuracieho mäska
  • MENU 7: Kačacia pečeň ne cibuľke, ryža, kyslá uhorka
  • MENU 8: Tofu na čínsky spôsob , ryžové rezance alebo ryža
24.3.
UTOROK
  • POLIEVKA: Paradajková polievka
  • MENU 1: Kuracia prírodná rolka plnená praženičkou a hráškom, ryža
  • MENU 2: Bravčové medilónky s nivovou omáčkou. hranolky
  • MENU 3: Špenátový prívarok, volské oko varené zemiaky
  • MENU 4: Pravý Teľací paprikáš, maslové halušky
  • MENU 5: Koložvárska kapusta, varené zemiaky, kyslá smotana
  • MENU 6: Znojemské bravčové stehno, zemiaková kaša
  • MENU 7: Dukátové buchtičky vanilkový krém
  • MENU 8: Kuracie nugetky v sézame na listovom šaláte, dressing
25.3.
STREDA
  • POLIEVKA: Šošovicová kyslá
  • MENU 1: Zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom, ryža
  • MENU 2: Vyprážaný bravčový rezeň v parížskom cestíčku, zemiaková kaša
  • MENU 3: Pikantné bravčové soté s chilli, ½ hranolky ½ ryža
  • MENU 4: Údené bavorské koleno biela kapusta , parená knedľa
  • MENU 5: Plnené ovocné guľky opražená strúhanka, maslo
  • MENU 6: Kuracie rizoto so šampiňónmi rukolou a syrom , kyslá uhorka
  • MENU 7: Zabíjačkový tanier (klobása jaternica kapusta) varené zemiaky
  • MENU 8: -
26.3.
ŠTVRTOK
  • POLIEVKA: Zeleninová jarná s haluškami
  • MENU 1: Vyprážaný kurací rezeň zemiaková kaša, kompót
  • MENU 2: Plnená paprika a guľky v paradajkovej omáčke, knedľa
  • MENU 3: Staroslovenský bravčový rezeň, halušky so syrokrémom
  • MENU 4: Vyprážaný údený syr, (parenica) hranolky. T.O.
  • MENU 5: Hovädzie kocky na slaninke ,ryža
  • MENU 6: Bravčová kotleta na šampiňónoch ,varené zemiaky
  • MENU 7: Brokolicová roláda v lístkovom ceste na šaláte alebo var zemiaky dressing
  • MENU 8: -
27.3.
PIATOK
  • POLIEVKA: Hovädzí vývar s rezancami
  • MENU 1: Kurací špíz (slanina, paprika) ryža , zeleninový šalát
  • MENU 2: Bravčové na hrášku , tarhoňa
  • MENU 3: Tradičný Bačovský rezeň ,varené zemiaky s maslom a vňatkou
  • MENU 4: Mäsko dvoch farieb(kur. brav.) s jemne pikantnou om. ½ ryža ½ hran
  • MENU 5: Vyprážaná alijašska treska , majonézový šalát
  • MENU 6: Grilované kur. prsia na ľadovom šaláte(rucola,chery paradajk)
  • MENU 7: -
  • MENU 8: -
© Hasco, s.r.o., 2003, 2004, Všetky práva vyhradené.